Ρόδος:Συναγερμός σε Πυροσβεστική και ΕΛΛ.ΑΣ-Εντοπίστηκε σκελετός γυναίκας σε δύσβατη περιοχή.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, πυροσβέστες, ενώ ειδοποιήθηκε ιατροδικαστής και η προϊσταμένη της Εισαγγελίας – Εξετάζεται το ενδεχόμενο ο σκελετός να ανήκει σε 60χρονη Βρετανίδα, που είχε εξαφανιστεί τον Δεκέμβριο του 2020

Έναν ανθρώπινο σκελετό, που φέρεται να ανήκει σε γυναίκα εντόπισε κυνηγός σε δύσβατη περιοχή της Ρόδου, ανάμεσα σε Ψίνθο, Μαριτσά και Καλυθιές σήμερα το πρωί.
Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, στο σημείο έσπευσαν αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου, στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, ενώ ειδοποιήθηκε ιατροδικαστής και η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.
Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο σκελετός να ανήκει σε 60χρονη αλλοδαπή, η οποία είχε εξαφανιστεί τον Δεκέμβριο του 2020. Ειδικότερα, πρόκειται για μία Βρετανίδα, που διέμενε για 15 χρόνια στην περιοχή των Καλυθιών και δεν είχε εμφανιστεί για να παραλάβει τα τρόφιμα που της αναλογούσαν από τον δήμο. Για την εξαφάνισή της είχε εκδοθεί silver alert.
Οι αξιωματικοί της αστυνομίας εξετάζουν το συγκεκριμένο σενάριο καθώς πολλά χαρακτηριστικά της γυναίκας, όπως το ύψος, το χρώμα μαλλιών και το ντύσιμο, τους παραπέμπουν στη Βρετανίδα.
Πλήρη επιβεβαίωση όμως θα δείξουν τα στοιχεία και οι εξειδικευμένες έρευνες που θα γίνουν μέσα στις επόμενες ώρες. Συναγερμός σε Πυροσβεστική και ΕΛΛ.ΑΣ-Εντοπίστηκε σκελετός γυναίκας σε δύσβατη περιοχή