ΗΠΑ: Δίχρονος έσωσε την οικογένειά του από πυρκαγιά – Είχαν κορονοϊό και δεν μύρισαν τον καπνό

Άγιο είχε μια οικογένεια στο Τέξας των ΗΠΑ όταν το σπίτι τους πήρε φωτιά ενώ κοιμόντουσαν. Μάλιστα όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ η οικογένεια νοσούσε από Covid με αποτέλεσμα να έχουν χάσει την αίσθηση της όσφρησης, με αποτέλεσμα να μην αντιληφθούν τον καπνό.

Όταν εκδηλώθηκε η φωτιά, το ζευγάρι, Κάιλα και Νάθαν Νταλ, δεν είχαν ξυπνήσει ακόμα. Όμως, το μικρότερο μέλος της οικογένειάς τους, το μόλις δύο ετών αγοράκι τους, τους έσωσε από βέβαιο θάνατο.

Με δύο από τις ελάχιστες λέξεις που ήξερε και τραβώντας επίμονα το πόδι της μητέρας του, ο μικρός Μπράντον ξύπνησε τους γονείς του. «Μαμά, ζέστη. Μαμά, ζέστη», ήταν τα λόγια που της είπε.

Τα μέλη της οικογένειας Νταλ, που είχαν βρεθεί πρόσφατα θετικά στον κορονοϊό, δεν είχαν τη δυνατότητα να μυρίσουν τον καπνό που είχε κάνει αποπνικτική την ατμόσφαιρα στο σπίτι τους.

Μέσα σε λίγα λεπτά, το ζευγάρι και τα πέντε παιδιά του κατάφεραν να ξεφύγουν χωρίς να τραυματιστούν. «Όμως, ολόκληρο το σπίτι καταστράφηκε από τις φλόγες», δήλωσε η Κάιλα στην Washington Post.

Newsbomb.gr