Νέος διοικητής της Πυροσβεστικής στο Ρέθυμνο ο πύραρχος Αντώνης Πρωτοπαπαδάκης.

O πύραρχος Αντώνης Πρωτοπαπαδάκης είναι ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ρεθύμνου ο οποίος για χρόνια υπηρέτησε στην αντίστοιχη διοίκηση στα Χανιά και  ανέλαβε τα καθήκοντα του την Παρασκευή 04/02.

Ο έως σήμερα Διοικητής Λάμπρος Κίτσιος αποχωρεί και επιστρέφει στην υπηρεσία της Λάρισας ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους του για την συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια  της παράνομης του στο Ρέθυμνο.

Ευχαρίστησε επίσης όλους τους πολιτικούς και πολιτειακούς φορείς, τους βουλευτές του Νομού, την Αντιπεριφερειάρχη κα Λιονή, τους Δημάρχους των Δήμων του Ν. Ρεθύμνου, τους Αντιδημάρχους Πολιτικής Προστασίας, τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας της Αντιπεριφέρειας, τις εθελοντικές ομάδες των Δήμων Ρεθύμνου, τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ρεθύμνου, τον Λιμενάρχη, τον Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας, τον Ανώτατο Στρατιωτικό Φρούραρχο και όλες τις αρχές του Νομού.

Τέλος ευχαρίστησε την ιδιωτική πρωτοβουλία που ενίσχυσε με δωρεές την υπηρεσία και όλους όσοι βοήθησαν με τον δικό τους τρόπο.

Νέος διοικητής της Πυροσβεστικής στο Ρέθυμνο ο πύραρχος Αντώνης Πρωτοπαπαδάκης

Πηγη: rethemnosnews.gr