Συνάντηση Λεονταρίτη με τη νέα ηγεσία της Πυροσβεστικής Νοτίου Αιγαίου κ’ Κυκλάδων.

Τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων και Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας κ. Γιώργο Λεονταρίτη επισκέφθηκαν ο νέος Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νοτίου Αιγαίου, Αρχιπύραρχος Νικόλαος Μπάλσης και ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κυκλάδων, Πύραρχος Άγγελος Κυρίτσης, συνοδευόμενοι από τον εν αποστρατεία Περιφερειακό Διοικητή Αρχιπύραρχο Παναγιώτη Κοτρίδη.

Η συνάντηση γνωριμίας διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα με εκατέρωθεν διαβεβαιώσεις για τη συνέχιση της αγαστής και άκρως αποτελεσματικής συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ως προς την αντιμετώπιση φαινομένων εκτάκτου ανάγκης και λήψης μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών σε περίπτωση εκδήλωσής τους.

Ο κ. Λεονταρίτης ευχαρίστησε τους νέους Διοικητές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την επίσκεψή τους, τους ευχήθηκε να έχουν καλή και αποδοτική θητεία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν στην πολυνησιακή μας Περιφέρεια και δήλωσε:

«Η εξαιρετική συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα τελευταία χρόνια είχε πολύ θετικά αποτελέσματα, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών του Νοτίου Αιγαίου.

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε τόσο στον τομέα της πρόληψης όσο και στον τομέα της αντιμετώπισης των προβλημάτων που άπτονται της Πολιτικής Προστασίας ευελπιστώντας σε περαιτέρω ενίσχυση των υλικοτεχνικών υποδομών των υπηρεσιών μας από τα συναρμόδια Υπουργεία, αλλά και την στελέχωσή τους με επιπλέον προσωπικό για να έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα».

Συνάντηση Λεονταρίτη με τη νέα ηγεσία της Πυροσβεστικής Νοτίου Αιγαίου & Κυκλάδων

Πηγη: cyclades24.gr