Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στην περιοχή Χρυσοκελλαριά Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η εικόνα στο μέτωπο της φωτιάς είναι καλύτερη και δεν υπάρχει απειλή οικιστικού κομματιού.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα messinialive, σήμερα η Πυροσβεστική είχε να αντιμετωπίσει μπαράζ περιστατικών με πυρκαγιές κοντά στο Τσαπί Κορώνης, στον Άρι, στον Άμμο και στη Στέρνα, που ξεσπούσαν η μια μετά την άλλη.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και μια ώρα στην περιοχή της Χρυσοκελλαριάς, σε δύσβατη περιοχή, με ισχυρές επίγειες δυνάμεις να σπεύδουν όχι μόνο από τη Μεσσηνία αλλά και απο ομορους Νομούς για να την κατασβέσουν. Να σημειωθεί ότι σήμερα η Πυροσβεστική έχει να αντιμετωπίσει μπαράζ περιστατικών με πυρκαγιές κοντά στο Τσαπί Κορώνης, στον Άρι, στον Άμμο και στη Στέρνα, που ξεσπούσαν η μια μετά την άλλη με αποτέλεσμα να έχουμε διασπορά των πυροσβεστικών δυνάμεων. Στο μεταξύ λόγω διακοπή ρεύματος εδώ και ώρα στο Νησάκι, δεν υπάρχει εικόνα από το μέτωπο της φωτιάς στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται ακόμα περισσότερο το έργο της κατάσβεσης.

Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στην περιοχή Χρυσοκελλαριά Μεσσηνίας

Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στην περιοχή Χρυσοκελλαριά Μεσσηνίας