Τραγωδία στη Λάρισα: Ζευγάρι ηλικιωμένων πέθανε μέσα στο σπίτι του έπειτα από φωτιά.

Η φωτιά είχε ήδη σβήσει πριν από την άφιξη της Πυροσβεστικής. Τους βρήκε νεκρούς ο γιος τους.

Μια συγκλονιστική τραγωδία διαδραματίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Κοιλάδα, λίγο έξω από τη Λάρισα, όπου ένα ζευγάρι βρήκε φρικτό θάνατο μετά από φωτιά που ξέσπασε στη μονοκατοικία που διέμενε.

Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδει το larissanet.gr, όλα ξεκίνησαν περίπου στις 22:00 όταν ο γιος εντόπισε τους γονείς του στη μικρή μονοκατοικία χωρίς τις αισθήσεις τους.

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού υπήρχαν ενδείξεις ότι ξέσπασε φωτιά, η οποία όμως ήταν μικρής έκτασης, με αποτέλεσμα να μην γίνει έγκαιρα αντιληπτή από τους περιοίκους, ενώ είχε ήδη σβήσει πριν από την άφιξη της Πυροσβεστικής.

Η πρώτη εκτίμηση συντείνει στο γεγονός ότι οι αναθυμιάσεις εξαιτίας της φωτιάς οδήγησαν στον θάνατο τον 81χρονο Χρήστο και την 75χρονη σύζυγό του, Φωτεινή. Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Πλέον, τη διαδικασία της Προανάκρισης έχει αναλάβει το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, ώστε να διαπιστωθεί η αιτία της φωτιάς. Τραγωδία στη Λάρισα: Ζευγάρι ηλικιωμένων πέθανε μέσα στο σπίτι του έπειτα από φωτιάΦωτογραφία αρχείου