Ιδιαίτερα χαρμόσυνα τα νέα που έρχονται από την Δημοτική Κοινότητα των Απολλώνων, καθώς όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει η δημιουργία σταθμού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην περιοχή, συμβάλλοντας στα μέγιστα.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Έπειτα από προσπάθειες 20 και πλέον ετών και μετά από πρόταση της κοινότητας μας προς την εκκλησιαστική επιτροπή, παραχωρήθηκε έκταση 4300τμ. στην περιοχή Παγκίνα Απολλώνων με σκοπό την ανέγερση πυροσβεστικού σταθμού που θα φιλοξενεί το πυροσβεστικό κλιμάκιο Απολλώνων!

Η πρόταση μας αυτή, την οποία στήριξε σύσσωμο το κοινοτικό συμβούλιο έτυχε της αμέριστης στήριξης του Σεβασμιώτατου μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλου και του Δήμαρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη!

Η συνεργασία μεταξύ της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου και του Τμήματος Αξιοποίησης-Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας, είχε σαν αποτέλεσμα την ολοκλήρωση του τοπογραφικού σχεδίου και τη σύναψη χρησιδανείου μεταξύ της Μητροπόλεως και του Δήμου και πλέον ακολουθεί η μελέτη και υλοποίηση του έργου.

Εκφράζουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο και στον Δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, καθώς επίσης τον ιερέα του χωριού μας κ. Ηλία Πετρίδη, στον Αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας και πρώην αντιδήμαρχο Καμείρου κ. Νεκτάριο Φλοσκάκη. Ευχαριστούμε επίσης όλο το κοινοτικό συμβούλιο Απολλώνων!

Δημοτική Κοινότητα Απόλλωνα

typosrodou.gr