Κρήτη: Από φωτιά σε φωτιά η Πυροσβεστική

Από φωτιά σε φωτιά έτρεχαν οι πυροσβέστες από το απόγευμα της Δευτέρας έως το βράδυ.

Αρχικά, χθες βράδυ σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισσάμου για φωτιά στην Ρόκα και στα Τσουρουνιανά.

Στη Ρόκα η φωτιά ξέσπασε στις 9:20, με δύο πυροσβεστικά οχήματα και τέσσερις άνδρες, να σπεύδουν για την κατάσβεσή της.

Λίγο νωρίτερα, στις 8:15 το βράδυ, είχε σημάνει συναγερμός για φωτιά στα Τσουρουνιανά της Κισσάμου. Άμεσα δύο άνδρες της πυροσβεστικής με ένα όχημα έφτασαν στο σημείο και την έθεσαν υπό έλεγχο.

Το βράδυ της Δευτέρας επίσης, αποθήκη στο Παρθένι του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων τυλίχθηκε στις φλόγες με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να βρίσκεται επί ποδός.

Η φωτιά που ξέσπασε κάτω από άγνωστες συνθήκες, προκάλεσε την κινητοποίηση 10 οχημάτων της ΠΥ με ανάλογο αριθμό πυροσβεστών.
Παρά την άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής στην αποθήκη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Τέλος, έξι στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης αποτεφρώθηκαν στο Χαμέζι Σητείας από φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας.

ekriti.gr

Don't Miss

Τραγωδία στη Φυλή: Νεκρός από πτώση αυτοκινήτου σε γκρεμό

Νεκρός απεγκλωβίστηκε ένας άνδρας στη Φυλή. Ανασύρθηκε μέσα από αυτοκίνητο που

Χαλκιδική:Πυρκαγιά σε κτήριο του πρώην κάμπινγκ “Μύλοι” Συκιάς

Κατόπιν ενημέρωσης πολίτη προς την ομάδα αναφέρθηκε πυρκαγιά εντός κτηρίου