Φθιώτιδα: Κινδύνευσε από φωτιά το ξενοδοχείο «Λεβέντης»

Φωτιά ξέσπασε στις 06:30’ το πρωί του Σαββάτου (2/4) στην παλιά εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών, στο ύψος του Ξενοδοχείου «Λεβέντης».

Οι φλόγες κυριολεκτικά έγλειψαν τις εγκαταστάσεις, ενώ το γεγονός ότι υπάρχει πλούσια βλάστηση με πεύκα, επέτρεψε στη πυρκαγιά να μεταφερθεί και αριστερά της εθνικής προς τη θάλασσα!

Ευτυχώς η επέμβαση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αγίου Κωνσταντίνου ήταν άμεση και πρόλαβε τα χειρότερα σε αυτή την πανέμορφη περιοχή.

Θυμίζουμε ότι το Κλιμάκιο Αγίου Κωνσταντίνου με δυνάμεις από τις όμορες υπηρεσίες ήταν ήδη σε επιφυλακή εξαιτίας της επικίνδυνης πυρκαγιάς στην Καρυά Καμένων  Βούρλων, όπου και διανυκτέρευσε σημαντικός αριθμός πυροσβεστών.

Στο σημείο έσπευσαν να βοηθήσουν και κάτοικοι της περιοχής μαζί με τους Προέδρους των Κοινοτήτων Αγίου Κωνσταντίνου Κώστα Μαύρο και Καμένων Βούρλων Δημήτρη Καραμανώλη.

Επίσης σημαντική ήταν η βοήθεια του ΑΤ Καμένων Βούρλων, που εκτός των άλλων συνέδραμε στη διευκόλυνση της διέλευσης των πυροσβεστικών οχημάτων και στο κλείσιμο της παλαιάς εθνικής μέχρι να ολοκληρωθεί η κατάσβεση.

Το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα ανέλαβε τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς που προκαλεί εύλογες απορίες για το χρόνο και το σημείο που εκδηλώθηκε.

Φθιώτιδα: Κινδύνευσε από φωτιά το ξενοδοχείο «Λεβέντης» (Φωτό)Φθιώτιδα: Κινδύνευσε από φωτιά το ξενοδοχείο «Λεβέντης» (Φωτό)Φθιώτιδα: Κινδύνευσε από φωτιά το ξενοδοχείο «Λεβέντης» (Φωτό)Φθιώτιδα: Κινδύνευσε από φωτιά το ξενοδοχείο «Λεβέντης» (Φωτό)

Πηγή: lamiareport.gr