Το ΚΠΔΦΠ Βύρωνα συνδράμει στις προσπάθειες αποκατάστασης των δασικών εκτάσεων στους Παππάδες Ευβοίας.

Στο δασικό χωρίο Παππάδες Ευβοίας, βρέθηκε εχτές αντιπροσωπεία εθελοντών του Κέντρου Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, με σκοπό να συνδράμει στις προσπάθειες αποκατάστασης των δασικών εκτάσεων της περιοχής, που καταστραφήκανε το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Στην αναδάσωση συμμετείχε και αντιπροσωπεία του Δήμου Βύρωνα με επικεφαλή τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Κατωπόδη Γρηγόρη. Υπενθυμίζεται ότι από τον περασμένο Οκτώβριο ο Δήμος Βύρωνας, έχει <<υιοθέτηση>> την κοινότητα Παππάδων με σκοπό την βοήθεια για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού.

Το ΚΠΔΦΠ Βύρωνα συνδράμει στις προσπάθειες αποκατάστασης των δασικών εκτάσεων στους Παππάδες Ευβοίας Το ΚΠΔΦΠ Βύρωνα συνδράμει στις προσπάθειες αποκατάστασης των δασικών εκτάσεων στους Παππάδες Ευβοίας Το ΚΠΔΦΠ Βύρωνα συνδράμει στις προσπάθειες αποκατάστασης των δασικών εκτάσεων στους Παππάδες Ευβοίας Το ΚΠΔΦΠ Βύρωνα συνδράμει στις προσπάθειες αποκατάστασης των δασικών εκτάσεων στους Παππάδες Ευβοίας Το ΚΠΔΦΠ Βύρωνα συνδράμει στις προσπάθειες αποκατάστασης των δασικών εκτάσεων στους Παππάδες Ευβοίας Το ΚΠΔΦΠ Βύρωνα συνδράμει στις προσπάθειες αποκατάστασης των δασικών εκτάσεων στους Παππάδες Ευβοίας Το ΚΠΔΦΠ Βύρωνα συνδράμει στις προσπάθειες αποκατάστασης των δασικών εκτάσεων στους Παππάδες Ευβοίας

Κέντρο Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα – Εθελοντές