Ιστορία Αγάπης για τετράποδη πριγκίπισσα στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Θήρας. Μία όμορφη ιστορία έλαβε χώρα για ένα σκυλάκι σήμερα το πρωί στην Σαντορίνη. Η μικρή πριγκίπισσα επισκέφτηκε τον χώρο της Πυροσβεστικής σήμερα το πρωί με ατελείωτο νάζι και παιχνίδι.

Το σκυλάκι αφού πήρε μέρος στην πρωινή εκπαίδευση και τον έλεγχο των οχημάτων και μηχανημάτων της Υπηρεσίας με τους πυροσβέστες, στη συνέχεια πήρε το πρωινό της και ξάπλωσε φαρδιά πλατιά στους χώρους της Υπηρεσίας.

Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Θήρας προσπάθησε να βρεί μια ζεστή αγκαλιά για την τετράποδη πριγκίπισσα και η στήριξη του κόσμου ήταν συγκλονιστική για την υιοθεσία της. Πριν ένα μήνα περίπου σε πυρκαγιά σε σπίτι στη Σαντορίνη, οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν ένα σκυλάκι το οποίο δεν τα κατάφερε έχοντας εισπνεύσει πολύ καπνό και βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια του.

Σήμερα, η ίδια οικογένεια, χωρίς δεύτερη σκέψη, βλέποντας τις σχετικές αναρτήσεις για την πριγκίπισσα, ήρθε και παρέλαβε το σκυλάκι απο την Πυροσβεστική.

Το κλίμα ήταν πολύ συγκινητικό και οι πυροσβέστες χωρίς δευτερες σκέψεις….παρέδωσαν την πριγκίπισσα στην νέα της οικογένεια ενώ παράλληλα δρομολογήθηκαν τα απαραίτητα ( κτηνίατρος τσιπ).

Κουτάβι «επισκέφθηκε» το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Θήρας - Υιοθετήθηκε από την νέα του οικογένεια

Κουτάβι «επισκέφθηκε» το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Θήρας - Υιοθετήθηκε από την νέα του οικογένεια

cyclades24.gr