Πυρκαγιά σε ΙΧΕ αυτοκίνητα και μοτοποδήλατα εντός στεγασμένου χώρου στις Καλυθιές Ρόδου.

Τεράστιες ζημιές προκάλεσε η πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα λίγο μετά τις 11 το πρωί σε γκαράζ που βρίσκεται δίπλα σε οικία στη περιοχή των Καλυθιών.

Η πυρκαγιά έκανε στάχτη τρία αυτοκίνητα και τέσσερις μηχανές Enduro που βρίσκονταν μέσα στον χώρο ενώ ευτυχώς χάρη στην άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας δεν κινδύνευσαν άνθρωποι και άλλα σπίτια από την επέκταση της πυρκαγιάς.

Πιο αναλυτικά, από τις φλόγες καταστράφηκαν ολοσχερώς, ένα αυτοκίνητο μάρκας Porsche , ένα μάρκας smart και ένα όχημα Opel Astra καθώς και τέσσερις μηχανές Enduro που βρίσκονταν στον χώρο του γκαράζ.

Η φωτιά επεκτάθηκε πολύ γρήγορα εξαιτίας των καυσίμων που υπήρχαν στα ντεπόζιτα των αυτοκινήτων και άλλων εύφλεκτων αντικειμένων με αποτέλεσμα να υπάρξουν και εκρήξεις.

Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διενεργεί έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς που προκάλεσε τόσο μεγάλη καταστροφή.

Πυρκαγιά σε γκαράζ με οχήματα και μοτοποδήλατα στις Καλυθιές Ρόδου (Φωτό) Πυρκαγιά σε γκαράζ με οχήματα και μοτοποδήλατα στις Καλυθιές Ρόδου (Φωτό)

Πυρκαγιά σε γκαράζ με οχήματα και μοτοποδήλατα στις Καλυθιές Ρόδου (Φωτό)

Πυρκαγιά σε γκαράζ με οχήματα και μοτοποδήλατα στις Καλυθιές Ρόδου (Φωτό)

aigaionews.gr