Καλαμάτα: Αυξημένες περιπολίες από τον Στρατό για τις πυρκαγιές.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, πραγματοποίησε σήμερα, ο διοικητής της Διοίκησης Κέντρων (IV ΜΠ) Πελοποννήσου) – υποστράτηγος Δημήτριος Σκουφίδης, συνοδευόμενος από τον διοικητή της 77ης Μονάδας Επιστράτευσης Καλαμάτας (στρατοπέδου “Παπαφλέσσα”) – συνταγματάρχη Πεζικού Ηλία Δημητρακόπουλο.

Στη συνάντηση ανταλλάχθηκαν απόψεις για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ η συζήτηση εστιάστηκε ιδιαίτερα στην αντιπυρική περίοδο. Ο κ. Σκουφίδης, υπεύθυνος πέρσι της διαχείρισης περιπολιών στην αρμόδια διεύθυνση του ΓΕΕΘΑ, ανέφερε ότι φέτος έχουν αυξηθεί οι περιπολίες του Στρατού στην Πελοπόννησο, ενώ ευχήθηκε να μην υπάρξει η περσινή ένταση των πυρκαγιών.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τον υποστράτηγο ότι ο Δήμος Καλαμάτας διαθέτει “μια μικρή Πυροσβεστική Υπηρεσία”, καθώς και ότι υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς πολιτικής προστασίας και τους εθελοντές.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Βασιλόπουλος προσέφερε στο διοικητή της ΔΙΚΕ Πελοποννήσου αναμνηστικά δώρα του δήμου, ανάμεσα σ’ αυτά και την έκδοση για την Επανάσταση του ’21.Καλαμάτα: Αυξημένες περιπολίες από τον Στρατό για τις πυρκαγιές

Πηγη: eleftheriaonline.gr