Η Πρόεδρος Λένα Σταμάτη ενημερώθηκε για τις ανάγκες των πυροσβεστικών δυνάμεων στα Ιωάννινα, από τον Διοικητή κ. Δημ. Κοντογιάννη, κατά τη διάρκεια ενημερωτικής επίσκεψής της στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενόψει και της θερινής περιόδου, συνοδευόμενη από τα μέλη  της ΔΕΕΠ Μιχάλη Τσάγκα και Βασίλη Γατσόμαλο.

Η κ. Σταμάτη συνομίλησε με τον διοικητή και το προσωπικό της υπηρεσίας, για τα προβλήματα και τις εκκρεμότητες που δυσχεραίνουν το έργο της πυρόσβεσης στο Νομό. Επίσης τέθηκε η ανάγκη αύξησης των οργανικών θέσεων, για την πληρέστερη κατανομή των πυροσβεστών σε όλο το Νομό, αλλά και η ανάγκη πρόσληψης εποχικών πυροσβεστών. Όπως τονίστηκε, κρίνεται απαραίτητη η περαιτέρω ενίσχυση του προσωπικού για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των περιστατικών.

Τέλος συνεχάρη όλους τους πυροσβέστες για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν και την αυτοθυσία που έχουν επιδείξει σε δύσκολες επιχειρήσεις και επαναβεβαίωσε τη στήριξη της ΔΕΕΠ, δηλώνοντας ότι θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο, στο πλαίσιο του θεσμικού της ρόλου, για την ικανοποίηση των διεκδικήσεων σε επίπεδο Νομού.

epirusgate.gr