Επίσκεψη στην Αμφιλοχία πραγματοποίησε ο Θανάσης Παπαθανάσης Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και πολιτευτής του νομού μας.

Ο κ. Παπαθανάσης επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία όπου συνομίλησε με το προσωπικό και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και βέβαια για την προετοιμασία και την ετοιμότητα τους εν όψει της αντιπυρικής περιόδου.

Επίσης επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας όπου συνάντησε τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το διοικητικό προσωπικό. Ενημερώθηκε για τη λειτουργία και τα θέματα που τους απασχολούν ενώ τους συνεχάρη για τη μεγάλη συμβολή τους στην περίοδο της πανδημίας.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Δημαρχείο και τις δημοτικές υπηρεσίες όπου συζήτησε με τους δημοτικούς υπαλλήλους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και  τα οποία γνωρίζει από πρώτο χέρι ως αυτοδιοικητικός (τ. δήμαρχος Ναυπάκτου).

Μετά τις συναντήσεις δήλωσε:

«Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ και να συνομιλήσω με τους άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου άκουσα με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ενημερώθηκα για την ετοιμότητα τους εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Επίσης συναντήθηκα με το προσωπικό του Κέντρου Υγείας όπου ενημερώθηκα για ζητήματα που τους απασχολούν ενώ τους εξέφρασα την ευγνωμοσύνη μου  για την συμβολή τους την περίοδο της πανδημίας.

Τέλος επισκέφθηκα το Δημαρχείο όπου είχα τη χαρά να συναντήσω πολλούς φίλους αυτοδιοικητικούς και το προσωπικό του Δήμου».

agrinio24.gr