Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Κω.

Άμεση ήταν η παρέμβαση των αρχών στην πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Καμίνια στην Καρδάμαινα, απόψε το βράδυ πριν τις 20:00.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κω, ο Δήμος Κω, η Πολιτική Προστασία του Δήμου αλλά και εθελοντές, έσπευσαν αμέσως στο σημείο, καταφέρνοντας να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.

Μαζί με τις πυροσβεστικές δυνάμεις της Π.Υ. Κω, στην πυρκαγιά  χρησιμοποιήθηκαν το σύγχρονο πυροσβεστικό όχημα της Πολιτικής Προστασίας Κω, μηχανήματα από το εργοτάξιο της Αντιμάχειας, του Πυλίου και μηχανήματα έργου του ΧΥΤΑ, ενώ συμμετείχαν 7 εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας Κω και 3 διασώστες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος – Καθαριότητας και Πρασίνου και επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω, Σταμάτης Καμπουράκης, μιλώντας στο kosnews24.gr σημείωσε ότι κάηκε δασική έκταση με όλους τους αρμόδιους φορείς να παραμένουν απόψε σε επιφυλακή για τυχόν αναζωπύρωση.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Κω (Φωτό)Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Κω (Φωτό)Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Κω (Φωτό)Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Κω (Φωτό)Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Κω (Φωτό)Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Κω (Φωτό)Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Κω (Φωτό)