Ντελιβεράς ορμά σε φλεγόμενο σπίτι και σώζει 5 παιδιά – Λιποθύμησε μόλις είδε τους πυροσβέστες.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, το οποίο δείχνει έναν 25χρονο ντελιβερά να μπαίνει σε φλεγόμενο σπίτι προκειμένου να σώσει όσους είχαν εγκλωβιστεί.

Ο 25χρονος Νίκολας Μπόστιτς εργάζεται ως διανομέας πίτσας σε τοπική πιτσαρία στην πόλη Λαφαγιέτ στην Ιντιάνα των ΗΠΑ. Ένα βράδυ, την περασμένη εβδομάδα καθώς επέστρεφε από μια παράδοση πίτσας είδε ένα σπίτι να καίγεται.

Σταμάτησε δεξιά στο δρόμο και έκανε να πιάσει το κινητό του για να τηλεφωνήσει στην πυροσβεστική. Διαπίστωσε όμως ότι το είχε ξεχάσει στην πιτσαρία καθώς έφευγε για την παράδοση.

Φευγαλέα εντόπισε με την άκρη του ματιού μια ανθρώπινη φιγούρα σε ένα από τα παράθυρα και όρμησε αμέσως μέσα στις φλόγες.

Εντόπισε στον επάνω όροφο του σπιτιού μια έφηβη και τρία μικρά παιδιά να έχουν αγκιστρωθεί στα πόδια της. Άρπαξε αγκαλιά τα παιδιά και ζήτησε από την έφηβη να τον κρατά από την μπλούζα για να μην το χάσει από τον καπνό.

Με κόπο κατάφεραν να βγουν από το σπίτι και μόλις πήραν δύο ανάσες, η νεαρή κοπέλα του είπε πως στο σπίτι παρέμενε η μικρή της αδερφή.

Ο άνδρας δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά και όρμησε στο σπίτι να βρει και το πέμπτο παιδί της οικογένειας. Το εντόπισε στον πρώτο όροφο του κτηρίου, την πήρε αγκαλιά και έτρεξαν προς την έξοδο. Ωστόσο, το σπίτι είχε τυλιχθεί στις φλόγες με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν.

Ο ηρωικός διανομέας άρπαξε το παιδί και πήδηξε από το παράθυρο. Μάλιστα, για να μην χτυπήσει το παιδί ο άνδρας έπεσε με την πλάτη από το παράθυρο με αποτέλεσμα να σπάσει κάποια πλευρά.

Μόλις αντίκρισε τους πυροσβέστες, τους παρέδωσε το παιδί και έχασε τις αισθήσεις του. Ντελιβεράς ορμά σε φλεγόμενο σπίτι και σώζει 5 παιδιά – Λιποθύμησε μόλις είδε τους πυροσβέστες

Ο 25χρονος, Νίκολας Μπόστιτς, στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο καθώς εκτός από τα σπασμένα πλευρά είχε υποστεί εγκαύματα, ενώ είχε εισπνεύσει και καπνό.

Με την αυταπάρνησή του κατάφερε να σώσει την 18χρονη Σειόνα Μπάρετ και τα τρία αδελφάκια της, την Σαΐλί, την Κάλια και την Καΐλάνι, αλλά και την φίλη των παιδιών που βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της πυρκαγιάς, την Λίβιαν Νίφλεϊ.

Πηγη: ufight.gr