Η Teleperformance Greece μαζί με την DIMAND και την Barphone, προχώρησαν στη δωρεά 4 οχημάτων SUVs, με στόχο την ουσιαστική στήριξη του Πυροσβεστικού Σώματος.

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 26 Ιουλίου 2022, στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος εντός του κτηρίου “ΦΑΡΟΣ” στο Μαρούσι, παρουσία του Κλαδάρχη Διοικητικής Υποστήριξης ΑΠΣ, Υποστράτηγου Π.Σ. Ιωάννη Σταμούλη -ο οποίος εκπροσώπησε τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος- αλλά και των CEOs των εταιρειών Teleperformance Greece, Κωνσταντίνου Χαμαλέλη, DIMAND Real Estate Development, Δημήτρη Ανδριόπουλου και της Barphone, Πέτρου Θεριανού, πραγματοποιήθηκε η δωρεά των 4 οχημάτων για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Teleperformance Greece, Κωνσταντίνος Χαμαλέλης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υλοποίηση της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας, ευχαριστώντας την DIMAND και την Barphone για τη συνεργασία, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: “Είναι βέβαιο πως ο κάθε ένας από εμάς έχει ευθύνη και χρέος να προστατεύει το περιβάλλον. Είναι επίσης βέβαιο πως όταν αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες με συνέργεια και σε συνεργασία η δύναμή μας αυξάνεται πολύ και ο αντίκτυπος των αποτελεσμάτων μας είναι πολύ μεγαλύτερος. Χαίρομαι ιδιαιτέρως, λοιπόν, που βρισκόμαστε όλοι μαζί σήμερα εδώ για αυτόν τον σημαντικό σκοπό, και θέλω από τη μεριά μου να διαβεβαιώσω ότι η Teleperformance Greece επιδιώκει με κάθε τρόπο να είναι συμμέτοχος σε τέτοιες σπουδαίες δράσεις και ενέργειες, καθώς αυτές αποτελούν προτεραιότητα και βασικά στοιχεία της στρατηγικής της εταιρείας. Στην Teleperformance Greece, εκτός από τους επιχειρηματικούς μας στόχους, αναλαμβάνουμε και υλοποιούμε δράσεις που στόχο έχουν την προστασία του περιβάλλοντος, τη στήριξη της κοινωνίας και των ευάλωτων ομάδων”.

O Δημήτρης Ανδριόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της DIMAND, δήλωσε: “Από τις θεμελιώδεις αρχές που συνιστούν την εταιρική κουλτούρα της DIMAND, είναι η προστασία του περιβάλλοντος. Το αποδεικνύουμε, εμπράκτως, μέσα από τα σύγχρονα βιοκλιματικά κτήρια που αναπτύσσουμε, τα οποία πληρούν τις προδιαγραφές της βιωσιμότητας, σεβόμενα τόσο το περιβάλλον, όσο και τον άνθρωπο. Οι καταστροφικές φωτιές των περασμένων ετών, μας έχουν ευαισθητοποιήσει ακόμη περισσότερο. Στο πλαίσιο αυτό, η DIMAND αποφάσισε να ενισχύσει το έργο των φορέων, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών. Ως δείγμα αναγνώρισης του σπουδαίου και τιτάνιου έργου τους, προσφέρουμε τα συγκεκριμένα οχήματα στο Πυροσβεστικό Σώμα, βάζοντας ένα λιθαράκι για την ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής του. Προχωρήσαμε σε αυτή την πρωτοβουλία μαζί με τις εταιρείες Βarphone και Teleperformance Greece, με τις οποίες μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα και τις ίδιες πεποιθήσεις σε ό,τι αφορά στην ευθύνη που έχουμε όλοι απέναντι στις μελλοντικές γενιές• όχι μόνο να προστατεύσουμε τον πλανήτη αλλά και να τον παραδώσουμε σε καλύτερη κατάσταση από αυτήν που τον παραλάβαμε”.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Barphone, Πέτρος Θεριανός, δήλωσε: “Ευχαριστούμε πολύ την Τeleperformance Greece για την πρωτοβουλία και την πρόταση της συνέργειας, καθώς και τη DIMAND για τη συμμετοχή της σε αυτή την τόσο σημαντική πράξη ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον και την κοινωνία μας. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που συμμετέχουμε στη συγκεκριμένη ενέργεια για την προστασία και πρόληψη απέναντι στις φυσικές καταστροφές. Η Barphone καλλιεργεί διαρκώς το αίσθημα Κοινωνικής Ευθύνης και προσπαθούμε συστηματικά και με κάθε τρόπο να βοηθάμε έμπρακτα όπου υπάρχει ανάγκη. Η ομαδική προσπάθεια είναι στην κουλτούρα μας και πιστεύουμε ότι όλοι μαζί πάντα θα μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα. Ευαισθητοποιημένοι απέναντι στις καταστροφικές πυρκαγιές που βιώσαμε το καλοκαίρι του 2021, θεωρήσαμε απαραίτητη την κινητοποίησή μας και με αυτή τη δωρεά στο Πυροσβεστικό Σώμα θέλουμε να ενισχύσουμε το σπουδαίο έργο του. Πιστεύουμε πολύ στη συνεργασία και την ευαισθητοποίηση. Όταν οι εταιρείες ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να προσφέρουμε πολλά περισσότερα στο περιβάλλον και να αποτελέσουμε φωτεινά παραδείγματα για την κοινωνία μας”.

Από την πλευρά του ο Κλαδάρχης Διοικητικής Υποστήριξης ΑΠΣ, Υποστράτηγος Π.Σ. Ιωάννης Σταμούλης, αφού ευχαρίστησε προσωπικά τους εκπροσώπους των τριών εταιρειών τόνισε: “Η σημαντική αυτή δωρεά, που προέρχεται από τις τρεις κορυφαίες εταιρείες Teleperformance Greece, DIMAND και Barphone, ήρθε σε στιγμή που θα συμβάλει τόσο στην εμψύχωση του πυροσβεστικού προσωπικού που αντιλαμβάνεται για μία ακόμη φορά την κοινωνική αναγνώριση του έργου που επιτελεί, αλλά ταυτόχρονα θα συμβάλει και στην ενίσχυση της επιχειρησιακής δράσης του Πυροσβεστικού Σώματος”.

businessnews.gr