Ο καιρός για το Σάββατο 6 Αυγούστου σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

Αίθριος γενικά καιρός αναμένεται το Σάββατο 6 Αυγούστου, με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο, οι οποίες από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα επεκταθούν και στο Βόρειο Αιγαίο. Τοπικές βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν από το μεσημέρι κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 21 έως 36, στη Θεσσαλία από 22 έως 37, στην Ήπειρο από 19 έως 34, στην Ανατολική Στερεά από 22 έως 34, στη Δυτική Στερεά και στην Πελοπόννησο από 21 έως 37, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 35, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και στις Σποράδες από 23 έως 34, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 24 έως 36, στις Κυκλάδες από 22 έως 30, στα Δωδεκάνησα από 23 έως 31 και στην Κρήτη από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 Μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 Μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ και από το πρωί 3 έως 5 Μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ και από το πρωί έως το απόγευμα 3 έως 5 και τοπικά στα ανατολικά έως 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 26 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη
Στο νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα, ενώ από το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων, τοπικών βροχών ή καταιγίδων στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 26 έως 34 βαθμούς Κελσίου.