Έχοντας μόλις πρόσφατα ολοκληρωθεί η παραλαβή και του τελευταίου πυροσβεστικού μας οχήματος, το Σάββατο 6 Αυγούστου στην βάση της εθελοντικής μας ομάδας πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση των 5 Πυροσβεστικών οχημάτων της Ο.Α.Κ. 4Χ4 Μεσσηνίας.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε αγιασμός των οχημάτων καθώς επίσης έγινε απονομή τιμητικών αναμνηστικών σε όλους όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του προγραμματισμού για την προμήθεια των 5 οχημάτων.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν για την συνεισφορά τους στην απόκτηση των οχημάτων:

-Ο Δήμαρχος Καλαμάτας

– Το Πυροσβεστικό Σώμα

– Η ALPHA BANK

– Η JAROSITE LIMITED

– O κ. Γιώργος Σταματίου

– Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Εκτός από τα τιμώμενα πρόσωπα και τους εκπροσώπους φορέων και επιχειρήσεων που βραβεύτηκαν , στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφεριάρχης Μεσσηνίας κ Βασίλειος Καπέλιος , ο πατέρας Σωτήριος Παπαδόπουλος ο οποίος εκπροσώπησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας, ο Δκτης της Π.Υ Καλαμάτας , Αξιωματικοί της Π.Υ. Καλαμάτας, οι Βουλευτές Μεσσηνίας κ. Περικλής Μαντάς και Αλέξης Χαρίτσης , ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας Δήμου Μεσσήνης κ. Κώστας Μαλιώτης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Λύρας, Δημοσιογράφοι , Ρεπόρτερ μέσων Ενημέρωσης, φίλες και φίλοι της Ο.Α.Κ. 4Χ4 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.

Ευχαριστούμε την επιχείρηση Messiniako Catering για την δωρεάν παροχή των κερασμάτων. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι βρίσκονται πλάι μας και ενισχύουν το έργο των Εθελοντών μας. Ευελπιστούμε στην ευρύτερη στήριξη, μιας και η εθελοντική μας ομάδα δεν έχει οικονομικούς πόρους έτσι ώστε να μπορεί να καλύπτει το αυξημένο ετήσιο λειτουργικό κόστος.

ΟΑΚ 4×4 Μεσσηνίας: Πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση των 5 Πυροσβεστικών οχημάτων της

tharrosnews.gr