Στα πλαίσια της 86ης Εκθέσεως Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε, κάτω από τον Λευκό Πύργο, συγκέντρωση Ενστόλων, όπου ακούστηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κάθε Σώμα Ασφαλείας, ενώ στο τέλος ακολούθησε πορεία έως το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Το παρών έδωσαν, ερχόμενοι από την Αθήνα, ο Πρόεδρος του Σωματείου μας, Ευάγγελος-Άγγελος Τσουκαλάς, ο Γενικός Γραμματέας, Χρήστος Παντόπουλος, ο Ταμίας, Δημήτριος Γκιωνάκης, μαζί με συναδέλφους του Πεζοπόρου της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Αττικής και του Μ.Ε.Τ.Π.Ε., καθώς και με συναδέλφους που υπηρετούν σε διάφορους Π.Σ. και Π.Υ. της Αττικής.

Στη συγκέντρωση βρισκόταν από νωρίς ο Αντιπρόεδρος Β’ του Σωματείου μας, Αθανάσιος Ψαρόπουλος, ο οποίος είχε συγκεντρώσει αντιπροσωπείες συναδέλφων από όλη την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

Στην πορεία που ακολούθησε, οι Εποχικοί Πυροσβέστες είχαμε την πιο δυναμική παρουσία με τα συνθήματά μας να ακούγονται σε όλο το κέντρο της Θεσσαλονίκης και τον κόσμο να μάς επιδοκιμάζει με χειροκροτήματα.

Δυναμικό παρών έδωσαν και συνάδελφοι από την 2η Ε.ΜΟ.Δ.Ε. πού έδειξαν εμπράκτως τη στήριξή τους στον αγώνα μας, αλλά και ότι δεν ξεχνούν από που ξεκίνησαν.

Ήταν μία καλή ευκαιρία να ακουστούν τα αιτήματά μας, με κυριότερο αυτό της απορρόφησή μας και το δικαίωμα της συμμετοχής μας σε επερχόμενες προκηρύξεις χωρίς ηλικιακούς περιορισμούς.

Ήταν, επίσης, μία καλή πρόβα για μία μεγαλύτερη και δυναμικότερη πορεία που, εάν δεν αλλάξει κάτι, θα λάβει χώρα στο άμεσο μέλλον στο Κέντρο των Αθηνών.

Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Με δυναμικό «παρών» στο πλαίσιο της 86ης Εκθέσεως Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση των ενστόλων