Θανατηφόρο ήταν τελικά το τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 6 το πρωί, γεγονός που βυθίζει και πάλι στη θλίψη το νησί της Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των δύο οδηγών, ηλικίας 51 ετών που ανέσυραν οι διασώστες της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ μέσα από το όχημά του, εξαιτίας σφοδρής μετωπικής σύγκρουσης με άλλο όχημα στο 3ο χιλιόμετρο της Ρόδου – Καμείρου, λίγο πριν το ξενοδοχειακό συγκρότημα Καψής) επιβεβαιώθηκε ότι ήταν νεκρός.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στη ΡΟΔΙΑΚΗ διερχόμενοι οδηγοί, η σύγκρουση ήταν σφοδρή και μάλιστα στο ένα από τα δύο οχήματα εκδηλώθηκε και μικρή πυρκαγιά η οποία ευτυχώς αντιμετωπίστηκε άμεσα.

Ο δεύτερος οδηγός ηλικίας 25 ετών τραυματίστηκε ελαφρά και μπόρεσε και βγήκε ο ίδιος από το όχημα και μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο της Ρόδου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο δεύτερος εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό και χρειάστηκε η επέμβαση των διασωστών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου προκειμένου για να μεταφερθεί έτσι στη συνέχεια από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν το θάνατό του.

Στο σημείο έφθασε κλιμάκιο της Τροχαίας Ρόδου, στελέχη του οποίου κατέγραψαν όλα τα δεδομένα του νέου τροχαίου δυστυχήματος, που ανεβάζει έτσι τον συνολικό αριθμό των νεκρών στην άσφαλτο των νησιών μας στους 21 μέσα στο τρέχον έτος.

Θανατηφόρο τροχαίο στα Κρητικά Ρόδου