Πυροσβέστης που υπηρετεί στους Γαργαλιάνους “χρυσός” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Ευκλής Cycling Team: Χρυσός ο Πολυπαθέλλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Γιώργος Πολυπαθέλλης του Σ.Π.Ο.Κ. ”Ο Ευκλής”, ο οποίος έλαβε μέρος με την ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, το οποίο διεξήχθη στο χώρο του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρόμου στο Σχινιά.

Ο αθλητής δήλωσε ότι το ήθελε πολύ αυτό το Πρωτάθλημα και το κυνηγούσε πολλά χρόνια. Είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοσή του και κυρίως επειδή έφερε την 1η θέση στην Γενική Κατάταξη το Πυροσβεστικό Σώμα, το οποίο υπηρετεί με απόλυτη αφοσίωση.
Ακολούθησαν στην 2η θέση η ομάδα του Στρατού Ξηράς, με την ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας να συμπληρώνει την 3η θέση του βάθρου.

Όσον αφορά τον αγώνα – σιρκουί των 10 στροφών μας ανέφερε: “Έμεινα μέχρι τη μέση του αγώνα προστατευμένος μέσα στο κυρίως γκρουπ των αθλητών, αλλά κάπου εκεί αποφάσισα, να ακολουθήσω την τακτική μου, της επίθεσης ! Κυνήγησα το γκρουπ των αποσπασμένων, το έπιασα και έμεινα μαζί τους μέχρι τον προτελευταίο γύρο του σιρκουί. Από το ξεκόλλημα κάνοντας ακόμα μια επίθεση έφυγα μόνος μου για τον τελευταίο γύρο μέχρι την γραμμή του τερματισμού”.

Η διοίκηση του ”Ευκλή” και οι συναθλητές του τον συγχαίρουν για αυτή την κατάκτησή του και του εύχονται τα καλύτερα στην καριέρα του.

gargalianoionline.gr

Χρυσός ο Πυροσβέστης - Γιώργος Πολυπαθέλλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας των Ε.Δ και Σ.Α