Το Ημερολόγιο Πυροσβεστών της Αυστραλίας γιορτάζει τα 30 χρόνια που φέρνει μαζί ήρωες και ζώα με την κυκλοφορία των ημερολογίων του για το 2023.

Φέτος τα άλογα που ποζάρουν μαζί με τους πυροσβέστες είναι από την Safe Haven Animal Rescue, οι γάτες είναι κατοικίδια ζώα διάσωσης από την Best Friends Felines και τα σκυλιά είναι κουτάβια προς υιοθεσία από την Safe Haven Animal Rescue και την All Breeds Canine Rescue.

Τα έσοδα από το Ημερολόγιο θα διατεθούν στο Συμβούλιο των Αυστραλών Εθελοντών Πυροσβεστικών Ενώσεων, στο Kids With Cancer Foundation, στο Byron Bay Wildlife Hospital και σε άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις στην Αυστραλία.

Το Ημερολόγιο Πυροσβεστών της Αυστραλίας θα προσφέρει επίσης στο Rescue Rebuild, ένα πρόγραμμα ανακαίνισης του καταφυγίου της Greater Good Charities, το οποίο στρατολογεί εθελοντές από όλες τις ΗΠΑ για να ανακαινίσουν καταφύγια ζώων, καταφύγια ενδοοικογενειακής βίας, στέγαση βετεράνων και καταφύγια αστέγων.

Οι δωρεές είναι ένας τρόπος για όσους βρίσκονται πίσω από το Ημερολόγιο των Αυστραλιανών Πυροσβεστών να ευχαριστήσουν τους Αμερικανούς που στήριξαν τις προσπάθειές τους όλα αυτά τα χρόνια και την άγρια ​​ζωή της Αυστραλίας κατά την καταστροφική περίοδο των πυρκαγιών της χώρας το 2019-2020.

Φέτος είναι η Έκδοση Denim 2023, έπειτα από επιλογή των Αυστραλών αφού όταν τους δόθηκε η ευκαιρία να επιλέξουν ένα θέμα για μια νέα έκδοση, οι πυροσβέστες αποφάσισαν ότι το μπλε τζιν ήταν η καλύτερη επιλογή.

Το Ημερολόγιο Πυροσβεστών της Αυστραλίας γιορτάζει τα 30 χρόνια

thatslife.gr