Ο Γιάννης Καμαρινός προβλέπεται να έχει λαμπρό μέλλον και αυτό αποδεικνύουν οι εξαιρετικές επιδόσεις που καταγράφει το τελευταίο διάστημα με πιο πρόσφατη τη συμμετοχή του στο μεγαλύτερο τριαθλητικό αγώνα IRONMAN 70.3 ο οποίος έλαβε χώρα στη περιοχή της Βουλιαγμένης στην Αττική. Συμμετείχαν 1600 αθλητές από 65 χώρες, οι οποίοι και κάλυψαν 2χλμ κολύμπι, 90χλμ ποδηλασίας καθώς και 21χλμ τρέξιμο.

Ο Γιάννης Καμαρινός Πυροσβέστης της 1ης ΕΜΟΔΕ γνωστός στον αθλητικό χώρο για τις επιδόσεις του στο Τρίαθλο αλλά και στους αγώνες αποστάσεων σκοπεύει να ανέβει ακόμα πιο ψηλά στις γενικές κατατάξεις αλλά και στα βάθρα αφού όπως ο ίδιος δηλώνει αλλά και τα αποτελέσματα βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Δυστυχώς ένα λάθος,(πρόβλημα με το chip) του στέρησε βάθρο στην ηλικιακή κατηγορία των 25-29, την 6η θέση γενικής στις ελληνικές συμμετοχές καθώς και τη 12η θέση γενικής κατηγορίας αφού συνέχισε απτόητος τον αγώνα του και τερμάτισε αυτόν σε 4 ώρες και 24 λεπτά! Ένα λάθος που του στέρησε τη συμμετοχή του και στους αγώνες της Φιλανδίας.

Ωστόσο, ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να νέα ρεκόρ και νέες επιτυχίες, αφού κάθε δυσκολία γίνεται για καλό!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Πυροσβέστης Γιάννης Καμαρινός της 1ης ΕΜΟΔΕ