Θανατηφόρο τροχαίο στην Εύβοια με δύο άτομα να σκοτώνονται ακαριαία και άλλο ένα να τραυματίζεται από την πτώση αυτοκινήτου σε γκρεμό…

Το τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια σημειώθηκε νωρίς το πρωί και όπως φαίνεται χάθηκε χρόνος μέχρι να ειδοποιηθούν και να φτάσουν στο σημείο οι διασώστες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα όχημα έφυγε από το δρόμο και κατέληξε σε γκρεμό κοντά στα Γιάλτρα. Από τους 3 επιβαίνοντες, οι 2 σκοτώθηκαν ακαριαία. Ο τρίτος τραυματίστηκε σοβαρά και λίγες ώρες αργότερα απεγκλωβίστηκε.

Σε εξέλιξη ειναι αυτή την ώρα (11:00) επιχείρηση της ΠΥ στην Βόρεια Εύβοια και συγκεκριμενα κοντά στα Γιάλτρα, όπου λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, ένα όχημα από άγνωστη αιτία βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε σε γκρεμό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του lamiareport.gr από την μοιραία εκτροπή σκοτώθηκαν δύο Έλληνες, ενώ τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ένα ακόμη επιβάτης Αλβανικής υπηκοότητας.

Ο τραυματίας έχει απεγκλωβιστεί από τους πυροσβέστες και διακομίζεται στο νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ συνεχίζεται αυτή την ώρα η επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των δυο νεκρών.