Τραγωδία το μεσημέρι του Σαββάτου (3/12) στην Κεφαλονιά όπου έχασαν τη ζωή τους δυο νέοι άνθρωποι από ανατροπή φορτηγού σε χαράδρα 200 μέτρων σε επαρχιακό δρόμο στον Πόρο.

Νεκροί ανασύρθηκαν από χαράδρα 200 μέτρων δύο άνθρωποι, οι οποίοι επέβαιναν σε φορτηγό, το οποίο για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία βγήκε από την πορεία του κι άρχισε την ελεύθερη πτώση στον γκρεμό. Οπως αναφέρει το inkefalonia.gr δυστυχώς, και οι δυο επιβαίνοντες οδηγός και συνοδηγός εντοπίστηκαν νεκροί κι έγινε επιχείρηση από την πυροσβεστική για να ανασυρθούν οι σοροί από την δύσβατη περιοχή.

Το φορτηγό κινείτο σε επαρχιακό δρόμο στην περιοχή του Ασπρογέρακα Πόρου όπου ξαφνικά βρέθηκε στο κενό γύρω στις 4:30 το απόγευμα. Και οι δυο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο είναι νεκροί. Πρόκειται για δύο νέους άνδρες, τον ιδιοκτήτη του οχήματος περίπου 25 ετών και τον χειριστή του μηχανήματος, ίδιας περίπου ηλικίας που έχασαν τη ζωή τους ακαριαία πέφτοντας στο γκρεμό.

Κεφαλονιά: Δύο νεκροί από πτώση φορτηγού σε χαράδρα 200 μέτρων στον Πόρο Κεφαλονιά: Δύο νεκροί από πτώση φορτηγού σε χαράδρα 200 μέτρων στον Πόρο