Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και την συνεργασία της ΕΜΑΚ και της Διεύθυνσης Α/Θμιας Εκπαίδευσης, οι μικροί μαθητές του Δήμου μας, θα εκπαιδευτούν στο πώς να προφυλαχθούν σε περίπτωση σεισμού.

Σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκε σχετική συνάντηση στο Δημαρχείο, με την συμμετοχή των Αντιδημάρχων Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Αναστασίου και Παιδείας Τάκη Πετρόπουλου, του Διοικητή της 6ης ΕΜΑΚ, Θεόδωρου Φιλιππόπουλου, του Αναπληρωτή Προϊσταμένου Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Α/Θμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, Άνθη Ζωγόπουλου και της Προϊσταμένης της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, Αλεξίας Καρδάρα.

Στη διάρκεια της σύσκεψης, συζητήθηκε το πώς οι μαθητές των δημοτικών σχολείων του Δήμου Πατρέων, θα μεταφέρονται στις εγκαταστάσεις της 6ης ΕΜΑΚ κι εκεί θα εκπαιδεύονται από τους έμπειρους πυροσβέστες, για τα μέτρα προφύλαξης σε περίπτωση σεισμού.

Το αμέσως επόμενο διάστημα προγραμματίζεται να αποφασιστεί ο τρόπος που θα υλοποιηθεί αυτή η πρωτοβουλία, σε συνεργασία πάντα με την εκπαιδευτική κοινότητα.

tempo24.news