Ένα σοκαριστικό τροχαίο έγινε σήμερα τα ξημερώματα στον Σαρωνικό με θύμα έναν δημοτικό υπάλληλο καθαριότητας, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, ακρωτηριάστηκε και δίνει μάχη ζωής. Ο άτυχος δημοτικός υπάλληλος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ακρωτηριασμένο το ένα του πόδι και βρίσκεται στην εντατική.

Το τροχαίο έγινε στις 5:30 τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Σουνίου στο ύψος της περιοχής Πέτας Σαρωνικού και θύμα του ήταν ένας δημοτικός υπάλληλος που τραυματίστηκε σοβαρά ενώ έκανε την δουλειά του. Όπως ανέφερε το atticapressnews.gr στο σημείο είχε σταματήσει ένα απορριμματοφόρο του Δήμου με αναμμένο τον φάρο και τα αλάρμ και οι υπάλληλοι μάζευαν τους κάδους.

Ο 52χρονος δημοτικός υπάλληλος που τραυματίστηκε σοβαρά, τοποθετούσε εκείνη τη στιγμή ένα μεταλλικό κάδο στον ειδικό βραχίονα του απορριμματοφόρου. Ένα όχημα ΙΧ που κινούνταν στον δρόμο στο ρεύμα από Κερατέα προς Καλύβια. Οδηγός ήταν ένας νεαρός, ο οποίος φέρεται να είναι κάτοικος Κερατέας. Ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του οχήματος από άγνωστη αιτία χτύπησε στο απορριμματοφόρο και παρέσυρε τον 52χρονο υπάλληλο.

Πολύ σοβαρή η κατάσταση του δημοτικού υπαλλήλου

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο τροχαίο και μεταφέρθηκε με ακρωτηριασμένο το ένα του πόδι στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Η κατάστασή του άτυχου δημοτικού υπαλλήλου είναι πολύ σοβαρή και οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή. Όπως είπαν από το νοσοκομείο, μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση σταμάτησε η αιμορραγία, ωστόσο υπάρχουν πολλαπλά τραύματα σε εσωτερικά όργανα και κάθε ώρα που περνάει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τη ζωή του.

Όπως είπαν συνάδελφοι του 52χρονου, ο υπάλληλος του Δήμου κάνει δύο δουλειές για να τα φέρει βόλτα οικονομικά, καθώς σπουδάζει δύο παιδιά και είναι ιδιαίτερα αγαπητός. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του άτυχου υπαλλήλου στο νοσοκομείο βρίσκονται συνάδελφοί του, αλλά και ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, με συνεργάτες του.

Ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.