Η μαγεία των Χριστουγέννων είναι το τέλειο συστατικό για μια αξέχαστη πρόταση γάμου.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου (24/12), ο πυροσβέστης Γιουλιάν, από τις Μαραμούρες της Βόρειας Ρουμανίας, έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο του.

«Λαβίνια, έλα στη μονάδα, ήρθε ο Άγιος Βασίλης ειδικά για σένα!», της είπε ο σύντροφος της καθώς μιλούσαν στο τηλέφωνο.

Έτσι και έγινε! Ενθουσιασμένη η Λαβίνια ετοιμάστηκε και πήγε στην υπηρεσία όπου δούλευε ο φίλος της, για τη συνάντηση με τον Άγιο Βασίλη. Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά ξαφνικά ακούστηκε ο δυνατός ήχος της σειρήνας έκτακτης ανάγκης.

«Γιουλιάν, πρέπει να προετοιμαστούμε. Ένα σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες. Υπάρχουν και εγκλωβισμένοι άνθρωποι», του είπαν οι συνάδελφοί του.

«Ας βιαστούμε, πρέπει να φτάσουμε έγκαιρα. Λαβίνια, μείνε εδώ, σε παρακαλώ! Πρέπει να φύγουμε, κάποιοι χρειάζονται τη βοήθειά μας», είπε ο Γιουλιάν στην σύντροφό του με εκείνη να του απαντά «Κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα, σώσε τους! Θα σε περιμένω εδώ».

Δεν απομακρύνθηκαν ούτε 10 μέτρα και το πυροσβεστικό όχημα σταμάτησε. Τότε ο Γιουλιάν κατέβηκε από το αυτοκίνητο και εμφανώς συγκινημένος, με ένα μεγάλο μπουκέτο λουλούδια στα χέρια τράβηξε προς το μέρος της συντρόφου του. Μόλις έφτασε μπροστά της γονάτισε και της είπε: «Λαβίνια, θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;».

Η Λαβίνια που είχε μείνει έκπληκτη από την τόσο αιφνίδια πρόταση γάμου, έδωσε θετική απάντηση στον φίλο της.

Η έκπληξη πυροσβέστη παραμονή Χριστουγέννων - Μοναδική πρόταση γάμου!

newsbomb.gr