Με ξεχωριστή μισθοδοτική κατάσταση θα πληρωθεί το έκτακτο Δώρο των 600 ευρώ στους αστυνομικούς, πυροσβέστες, λιμενικούς και γενικά όλο το ένστολο προσωπικό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής όπως αναφέρει το xristika.gr.

Στην εγκύκλιο του αρμόδιου αν. υπουργού ΟΙκονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη υπήρχε «παράθυρο» πληρωμής του έκτακτου Δώρου εντός Ιανουαρίου, καθώς ο φόρτος των εορταστικών πληρωμών του Δεκεμβρίου ήταν μεγάλος.

Έτσι διευκρινίστηκε πως «εφόσον δεν καταστεί δυνατή η καταβολή της ως άνω οικονομικής ενίσχυσης στους δικαιούχους εντός του μηνός Δεκεμβρίου 2022, η εν λόγω καταβολή δύναται, κατ’ εξαίρεση, να λάβει χώρα εντός του μηνός Ιανουαρίου 2023».

Έτσι η πληρωμή θα γίνει εντός Ιανουαρίου και είναι ακατάσχετη. Δικαιούχοι είναι το σύνολο του ένστολου προσωπικού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Στους δικαιούχους συμπεριλαμβάνονται και οι μαθητές των παραγωγικών Σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

xristika.gr