Με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2022, σε αίθουσα εκδηλώσεων της Πάτρας, η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της νεοσύστατης 6ης Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο Διοικητής της Μονάδας Επιπυραγός Ανδρέας Λούρμπας άνοιξε την εκδήλωση και χαιρέτησε τους παριστάμενους με μια ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά ομιλία, ευχαριστώντας συγκινημένος, όσους συντέλεσαν και στήριξαν τα πρώτα της βήματα την 6ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, οι Βουλευτές της Ν.Δ. Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσων Φωτήλας και Χριστίνα Αλεξοπούλου, οι Αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας Χαράλαμπος Μπονάνος, Ανδρέας Φίλιας και Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Το Πυροσβεστικό Σώμα εκπροσώπησε ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Δυτ. Ελλάδας, Πελοποννήσου, Νήσων Υποστράτηγος Νικόλαος Ρουμελιώτης ενώ παρεβρέθησαν και οι Αρχιπύραρχος Ανδρέας Στεμπίλης, ο Διοικητής Περιφερειακής Πυρ/κης Διοίκησης Δυτ. Ελλάδας Αρχιπύραρχος Χριστόφορος Μπόκας, ο Διοικητής της 116 Πτέρυγας Μάχης Σμήναρχος Πέτρος Σάσσαρης, ο Διοικητής Δ/σης Πυρκών Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας Πύραρχος Βασίλειος Σολδάτος, ο Διοικητής της Π.Υ. Βι.Πε. Πατρών Αντιπύραχος Βασίλειος Μαρτζάκλης, ο Διοικητής της 6ης Ε.Μ.Α.Κ. Επιπυραγός Θεόδωρος Φιλιππόπουλος καθώς και ο Υποδιοικητής της 6ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε. Υπγος Λυμπέρης Νικόλαος.

Ακολούθησε απονομή τιμητικών πλακετών, προς το ένστολο προσωπικό, σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, όπου η συνδρομή τους ήταν πολύτιμη στην ίδρυση και ανάπτυξη της 6ης Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων.

Η βραδιά συνεχίστηκε με μουσική ζωντανής ορχήστρας, ενώ οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν υπέροχο φαγητό, τυχεροί κέρδισαν το φλουρί με πολλά δώρα και στο τέλος έκλεισαν την εκδήλωση με χορό.

dete.gr