Έκοψε την βασιλόπιτα ο Εθελοντικός Πυροσβεστικός Σταθμός Παραβόλας.

Στον εξωτερικό χώρο των εγκαταστάσεων του Ε.Π.Σ Παραβόλας στο κάστρο της Παραβόλας (δήμου Αγρινίου)στελέχη και εθελοντές του σταθμού έκοψαν σήμερα το πρωί την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2023.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος του Ι.Ν Αγίου Δημητρίου Παραβόλας π.Σπυρίδων Ιωάννου, ενώ ο διοικητής της Π.Υ Αγρινίου Αντιπύραρχος Στράτος Πετράκης ευχήθηκε για μια χρονιά χωρίς συμβάντα, η υπηρεσία του να είναι «αχρείαστη» και μεταβίβασε τις ευχές του Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας Αρχιπύραρχου Χριστόφορου Μπόκα ο οποίος δεν παρέστη λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και του Διοικητή ΔΙ.Π.Υ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας Πύραρχου Χαραλάμπη Παλουκτσόγλου.

Την δημοτική αρχή Αγρινίου εκπροσώπησαν οι αντιδήμαρχοι Αγρινίου Κώστας Καλαντζής και Σωτήρης Κολοβός, ενώ παρέστη ο πρόεδρος της κοινότητας Παραβόλας Χρήστος Μουτάφης και η εκπρόσωπος του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας-επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ,Σπήλιου Λιβανού,Νάνσυ Τσίτου.

Φέτος επίσης στον Ε.Π.Σ Παραβόλας παρών ήταν ο Σεραφείμ Τσιουγκρής,Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστών.

kainourgiopress.gr