Συνάντηση με τον διοικητή της Πυροσβεστικής στην Εύβοια, Πύραρχο κ. Περικλή Κουλκουβίνη, είχε σήμερα στα γραφεία της Υπηρεσίας στη Χαλκίδα ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν τα σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η ΠΥ στην Εύβοια, με τον βουλευτή Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να αναφέρει ότι σε κάθε δίκαιο αίτημα των πυροσβεστών βρίσκεται δίπλα τους.

“Ενάμιση χρόνο μετά τη μεγάλη καταστροφική πυρκαγιά της Βόρειας Εύβοιας είναι πραγματικά ανάγκη να ακούσουμε και, κυρίως, να στηρίξουμε τους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη απέναντι στις φλόγες κάθε χρόνο και, δυστυχώς, όπως φάνηκε από την πρόσφατη πυρκαγιά στον υδροβιότοπο του Κωλοβρέχτη όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες”, επεσήμανε σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης.
Σημειώνεται, τέλος, ότι ο Πύραρχος κ. Κουλκουβίνης και ο αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία συμφώνησαν ότι θα έχουν συχνότερη επικοινωνία, ώστε να υπάρχει όσο το δυνατό γρηγορότερα προσπάθεια λύσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Πυροσβεστική, προκειμένου η Εύβοια να έχει μία σύγχρονη, αξιόμαχη και πάντα ασφαλή για τους ίδιους τους πυροσβέστες, Υπηρεσία.

tvstar.gr