ΕΜΑΚ: Η επίλεκτη ομάδα που σώζει ζωές σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης

ΕΜΑΚ: Η επίλεκτη ομάδα που σώζει ζωές σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης

Ποιοι επανδρώνουν τη μονάδα του Πυροσβεστικού Σώματος, επιχειρώντας σε Τουρκία, Αλβανία, Λίβανο και όπου χρειαστεί στον πλανήτη.

«Ήρθαν ξαφνικά ένα βράδυ. Ευχαριστώ». «Σε ευχαριστούμε Ελλάδα. Δεν είμαστε εχθροί. Οι πολιτικοί μας κάνουν να δείχνουμε εχθροί. Η χαρά σας όταν σώσατε το 6χρονο παιδί είναι δείγμα αυτής της φιλίας». «Θα σας θυμάμαι από αυτή την εικόνα και όχι από κάποιο πόλεμο πριν από εκατοντάδες χρόνια». «Η ζωή δεν έχει γλώσσα, θρησκεία. Σε ευχαριστούμε Ελλάδα».

Οι φράσεις αυτές, γραμμένες από Τούρκους πολίτες στο Twitter (σ.σ. μέσο κοινωνικής δικτύωσης που -για την ώρα- επιτρέπεται από τον Ερντογάν), συνοδεύουν φωτογραφίες των στελεχών της ΕΜΑΚ που από τις πρώτες ώρες βρέθηκαν στα σημεία που ο Εγκέλαδος ισοπέδωσε στη γειτονική χώρα.

Διάβαστε όλο το άρθρο στο newsbeast.gr

Don't Miss

Συμβάντα ημέρας από το Πυροσβεστικό Σώμα (17/08/22)

Συμβάντα ημέρας από το Πυροσβεστικό Σώμα (17/08/22)

Το τελευταίο 24ωρο (από 07:00 της 17/08/22 ως 07:00 της
Έφυγε από τη ζωή Πυροσβέστης στην Καστοριά

Έφυγε από τη ζωή Πυροσβέστης στην Καστοριά

Έφυγε από τη ζωή ο πυροσβέστης Λευτέρης Ιασωνίδης σε ηλικία 57