Γέφυρα Τσεμπερούλας Ηλεία: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό – Διασώθηκε ο ηλικιωμένος οδηγός

14/02/2023
by
Γέφυρα Τσεμπερούλας Ηλεία: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Διασώθηκε ο ηλικιωμένος οδηγός

Τροχαίο ατύχημα συνέβη, λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, πριν στη γέφυρα της Τσεμπερούλας του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Σε καλή κατάσταση ανασύρθηκε από γκρεμό, βάθους άνω των 30 μέτρων, ένας ηλικιωμένος άντρας περίπου 70 ετών.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε από Πλατιάνα προς Καλλιθέα εξετράπη της πορείας του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, πριν τη γέφυρα της Τσεμπερούλας, με αποτέλεσμα να καταλήξει αριστερά σε γκρεμό.

Το ατύχημα ευτυχώς έγινε αντιληπτό από διερχόμενους οδηγούς, που ενημέρωσαν την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ και στήθηκε επιχείρηση διάσωσης για τον ηλικιωμένο.

Το αυτοκίνητό του είχε καταλήξει σε γκρεμό με απότομη κλίση, μέσα σε βλάστηση και αυτό δυσχέραινε το έργο των διασωστών.

Ειδικά οχήματα της Πυροσβεστικής από την Κρέστενα και τον Πύργο, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ επιχείρησαν στην περιοχή και κατάφεραν να σώσουν τον τραυματία.

ilialive.gr

Don't Miss

Καλλιάνος: Έρχονται έντονα φαινόμενα στην Αττική – Προειδοποίηση και για πλημμύρες

Καλλιάνος: Έρχονται έντονα φαινόμενα στην Αττική – Προειδοποίηση και για πλημμύρες

Τριήμερη κακοκαιρία θα πλήξει από αύριο αρκετές περιοχές της χώρας, με τον
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

Κατά το τελευταίο 24ωρο, κληθήκαμε να επέμβουμε σε: 71 αστικές