Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής με την ευκαιρία της νέας διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ημαθίας.

Το κλιμάκιο απαρτιζόταν από τον Διοικητή Περιφερειακών Διοικήσεων Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγο Δαδούδη Κωνσταντίνο, τον νέο Διοικητή της Διοίκησης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Ημαθίας Πύραρχο Αλέξανδρο Κουβακά, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βεροίας Αντιπύραρχο Δημήτριο Πάντσιο, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρείας Αντιπύραρχο Γρηγόριο Γερόπουλο και τους συνεργάτες τους.

Ο Ποιμενάρχης τους καλωσόρισε και ευχήθηκε ο ιδρυτής της τοπικής Εκκλησίας Απόστολος Παύλος και οι προστάτες του Πυροσβεστικού Σώματος, Άγιοι Τρείς Παίδες εν Καμίνω, να τους δίδουν δύναμη και να τους προστατεύουν στο δύσκολο έργο που επιτελούν, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τη στήριξη της τοπικής μας Εκκλησίας σε ότι χρειαστούν.

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητού της Πυροσβεστικής Ν. Ημαθίας στον Μητροπολίτη Βεροίας

orthodoxianewsagency.gr