Οι μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, στις 25 Απριλίου 2023, παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό μία βιωματική παρουσίαση για το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η δράση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου σε συνεργασία με τη διεύθυνση και τον σύλλογο διδασκόντων και υλοποιήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του διδακτηρίου τα παιδιά ενημερώθηκαν, μέσα από τις περιπέτειες του «Καπνούλη» για την επικινδυνότητα της φωτιάς, τους τρόπους αντιμετώπισής της καθώς και για τα μέτρα προφύλαξης από αυτήν.

Στη συνέχεια στον προαύλιο χώρο, έγινε αναπαράσταση μίας επιχείρησης κατάσβεσης φωτιάς και παρουσίαση των οχημάτων, μεθόδων και εργαλείων που χρησιμοποιούν οι εκπαιδευμένοι πυροσβέστες της πόλης μας.

«Ευχαριστούμε θερμά μικρούς και μεγάλους, μαθητές και δασκάλους καθώς και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης!» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

thessaliatv.gr