Με καλό καιρό θα ξεκινήσει ο καιρός την Πέμπτη. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου βροχές θα έχουμε από τις Σέρρες και την Καβάλα μέχρι και την Λέσβο. Στο υπόλοιπο Αιγαίο θα έχουμε ηλιοφάνεια και στα ΒΔ πολύ λιγότερα σύννεφα.

Από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε φαινόμενα στην κεντρική Μακεδονία, στα νότια και ανατολικά τμήματα της περιφέρειας καθώς και σε Ήπειρο, σε Θεσσαλία και Φθιώτιδα και Βοιωτία. Το βράδυ θα έχουμε επίσης συννεφιά στα βόρεια της χώρας και φαινόμενα αναμένονται στα δυτικά της Θεσσαλίας, της Βοιωτίας και της Αττικής. Η θερμοκρασία αναμένεται το μεσημέρι στους 26 βαθμούς στα κεντρικά, στους 18 με 24 στα βόρεια και στους 24 στα νότια.

Στην Αττική, από το πρωί θα έχουμε ηλιοφάνεια και σύννεφα το απόγευμα στα βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία από 14 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα ξεκινήσει με σύννεφα και θα έχουμε μπόρες στα ανατολικά τμήματα του νομού και στη Χαλκιδική. Έντονη αστάθεια το μεσημέρι θα έχουμε στις δυτικές, νότιες και κεντρικές περιοχές, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται από 14 έως 24 βαθμούς.

Την Παρασκευή θα έχουμε λιακάδα, αλλά θα έχουμε ολιγόλεπτες μπόρες στα ΒΒΑ της χώρας, αλλά και στη Θεσσαλία.

Το Σάββατο από τα δυτικά θα έχουμε ένα πέρασμα από σύννεφα και το βράδυ θα έχουμε φαινόμενα (λασποβροχές) στα δυτικά.

Την Κυριακή των εκλογών θα έχουμε περισσότερο μουντό σκηνικό και λασποβροχές θα έχουμε στις κεντρικές και νότιες περιοχές. Καταιγίδες δεν αποκλείεται να έχουμε στην κεντρική και βόρεια χώρα.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα παραμείνει άστατος το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά.