Ένα υπερσύγχρονο υδροφόρο -πυροσβεστικό όχημα που πληροί όλες τις τελευταίες τεχνολογικές προδιαγραφές έθεσε σε λειτουργία ο Δήμος Χαλκηδόνος στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των υπηρεσιών Καθαριότητας, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας.

Το νέο υδροφόρο- πυροσβεστικό όχημα, ωφέλιμης χωρητικότητας 9.000lt, φέρει αντλία πυρόσβεσης, σύστημα πλύσης δρόμων, ποτίσματος και έρχεται να προστεθεί στη λίστα ανανέωσης του στόλου των οχημάτων και των μηχανημάτων του Δήμου που υλοποιείται από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της Δημοτικής Αρχής. Το εν λόγω όχημα έχει ήδη τεθεί στη μάχη της καθαριότητας, της πυρόσβεσης και της προάσπισης του πρασίνου και του περιβάλλοντος, ενώ θα συνδράμει και στις προσπάθειες του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Κουφαλίων, όποτε παρίσταται ανάγκη.

«Ο σεβασμός στους συμπολίτες μας για έναν καθαρό και ασφαλή Δήμο παραμένει αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της Διοίκησής μας. Με τα έργα μας αναβαθμίζουμε την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας καθώς πιστεύουμε ότι όλοι αξίζουμε έναν καθαρό Δήμο και βελτιώνουμε το επίπεδο της πολιτικής προστασίας», τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος. «Όλα τα νέα οχήματα που παραλαμβάνουμε έχουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά που τα καθιστούν πιο ασφαλή για τους εργαζομένους μας. Επενδύουμε στην τεχνολογία για έναν σύγχρονο Δήμο, τιμώντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας», συμπλήρωσε ο κ. Αναγνωστόπουλος.

karfitsa.gr