25 χρόνια από την τραγωδία στον Καρέα

22/07/2023
by
25 χρόνια από την τραγωδία στον Καρέα

Δεν ξεχνάμε τους πυροσβέστες που έπεσαν στο καθήκον

Σαν σήμερα συμπληρώνονται 25 χρόνια από την τραγωδία στον Καρέα (22/7/1998), όπου στη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει εκεί, έχασαν τη ζωή τους τρεις αρχιπυροσβέστες, οι Δημήτρης Μαλούκος, Θεμιστοκλής Μαυροειδής και Αλέξανδρος Διαβολής, καθώς κι ένας εθελοντής, ο Δημήτριος Καραμολέγκος.

Ο Αρχιπυροσβέστης Δημήτρης Μαλούκος, είχε γεννηθεί το 1951 στο Γαρδίκι Φθιώτιδος. Είχε καταταχθεί στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1975, ήταν έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Ο Αρχιπυροσβέστης Θεμιστοκλής Μαυροειδής, ήταν γεννημένος το 1957 στην Άμφισσα. Καταταχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1981, ήταν κι αυτός έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Ο Πυροσβέστης Αλέξανδρος Διαβολής, ήταν 26 ετών από το Αιγάλεω Αττικής. Είχε καταταχθεί στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1996 και ήταν άγαμος και ο Εθελοντής Πυροσβέστης Δημήτριος Καραμολέγκος μόλις 20 ετών. Ανήκε στην Εθελοντική Δασοπροστασία του Δήμου Καισαριανής από το 1995.

25 χρόνια από την τραγωδία στον Καρέα

Don't Miss

Η απίστευτη περιπέτεια Πυροσβέστη - Η υπόθεση έφθασε μέχρι το Αρχηγείο του Π.Σ

Η απίστευτη περιπέτεια Πυροσβέστη – Η υπόθεση έφθασε μέχρι το Αρχηγείο του Π.Σ

Πάτρα: Είναι 29 χρονών, πυροσβέστης και ένα από τα θύματα
Πυρκαγιά σε Ε.Ι.Χ. όχημα στο Βέλος Κορινθίας

Πυρκαγιά σε Ε.Ι.Χ. όχημα στο Βέλος Κορινθίας

Κατεσβέσθη πυρκαγιά σε Ε.Ι.Χ. όχημα στη Δ.Ε. Βόχας του δήμου