Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στη νέα Εθνική οδό Πατρών-Αθηνών με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένα νήπιο ηλικίας 3 ετών, αλλά και να τραυματιστούν δύο ακόμα άτομα.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη χθες το βράδυ στο 166ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πατρών-Αθηνών, κοντά στην είσοδο της αχαϊκής πρωτεύουσας. Ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 66χρονος, στο οποίο επέβαιναν ένα νήπιο ηλικίας τριών ετών και μία γυναίκα 61 ετών, για άγνωστους ακόμα λόγους εξετράπη από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.

Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο του 66χρονου πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε αρχικά με ένα ΙΧ το οποίο οδηγούσε μία γυναίκα 53 ετών και κατόπιν όχημα στο τιμόνι του οποίου ήταν μια 51χρονη.

Στο σημείο έφθασαν επτά πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους οδηγούς των τριών αυτοκινήτων, το παιδί ηλικίας τριών ετών και την 61χρονη, που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο με τον 66χρονο. Στη συνέχεια, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που είχαν ήδη φθάσει στο σημείο του τροχαίου μετέφεραν τους πέντε τραυματίες στο νοσοκομείο της Πάτρας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψαν στα τραύματά τους ο 66χρονος, το παιδί και η 53χρονη οδηγός ενός εκ των αυτοκινήτων.

Επίσης, στο νοσοκομείο νοσηλεύονται τραυματισμένες η 61χρονη, που επέβαινε στο αυτοκίνητο του 66χρονου και η 51χρονη οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Πατρών.