Η ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε, σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος, προέβη στη δωρεά δύο πλήρως εξοπλισμένων πυροσβεστικών οχημάτων 4X4, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα του Πυροσβεστικού Σώματος. Η τελετή παράδοσης των οχημάτων πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών, παρουσία του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγου Γεώργιου Πουρναρά.

Για τη ΜΕΓΑ, η ασφάλεια του καταναλωτή είναι ύψιστη προτεραιότητα. Την αρχή αυτή υπηρετεί η 100% ελληνική εταιρεία – ηγέτης στον τομέα προϊόντων προσωπικής υγιεινής σχεδιάζοντας και παράγοντας καθημερινά μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που έχουν αναμετρηθεί και κατακτήσει επιτυχώς τις αυστηρότερες πιστοποιήσεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Την αρχή αυτή υπηρετεί, όμως, και σε επίπεδο κοινωνικού έργου, όπως μεταξύ άλλων και με το βραβευμένο περιβαλλοντικό πρόγραμμα με τίτλο «Δάσος = Ζωή», προσφέροντας για τρίτη συνεχή χρονιά κρίσιμο εξοπλισμό πυροπροστασίας στο Πυροσβεστικό Σώμα, σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος.

Τα δύο πλήρως εξοπλισμένα σύγχρονα οχήματα, μάρκας Ford Ranger Double Cab Wildtrak 2.000cc, 213hp, Diesel, 4×4 Auto Euro 6.2, βρίσκονται ήδη στη διάθεση των αναγκών του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών, έτοιμα να λειτουργήσουν, ενισχύοντας περαιτέρω τις επιχειρησιακές του δυνατότητες. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι ο 6ος Πυροσβεστικός Σταθμός καλύπτει την περιοχή της βορειοανατολικής Πάρνηθας μέχρι τα σύνορα της Βοιωτίας, τον Ωρωπό και τον Κάλαμο, έναν ιδιαίτερα μεγάλο δασικό τομέα, ο οποίος διατηρεί ζωντανό έναν από τους πνεύμονες πρασίνου της Αττικής, αυτόν της Πάρνηθας.