Δωρεά της Παγγορτυνιακής Ένωσης στα Πυροσβεστικά Κλιμάκια Βυτίνας και Τροπαίων

Δωρεά της Παγγορτυνιακής Ένωσης στα Πυροσβεστικά Κλιμάκια Βυτίνας και Τροπαίων
31/10/2023

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της, η ΠΕ μετά από συνεννόηση με τους αξιωματούχους της Π.Υ. Αρκαδίας, ζήτησε να συνδράμει τα δύο Πυροσβεστικά Κλιμάκια της Γορτυνίας, στη Βυτίνα και στα Τρόπαια, αναγνωρίζοντας το έργο των στελεχών και τη σημασία της Υπηρεσίας για την ασφάλεια του τόπου μας.

Τα Πυροσβεστικά Κλιμάκια ενημέρωσαν για τις άμεσες ανάγκες τους και αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, η ΠΕ προχώρησε στη δωρεά όλου του εξοπλισμού που ζητήθηκε (ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρονικός εξοπλισμός, έπιπλα, αναλώσιμα κλπ).

Ο Πρόεδρος της ΠΕ συναντήθηκε με τον Διοικητή του Π.Κ. Βυτίνας Πυραγό κ. Ευστάθιο Μανωλάτο για την αποδοχή της δωρεάς. Ανέφερε δε ότι μπορεί η Γορτυνία να πέρασε φέτος ένα ήσυχο καλοκαίρι, δεν πρέπει όμως κάθε φορά που χειμωνιάζει να ξεχνάμε τους Πυροσβέστες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και οφείλουμε να στεκόμαστε δίπλα τους όπως μπορούμε και να προλαμβάνουμε τις ανάγκες τους πριν ξανάρθει η ώρα που τους χρειαζόμαστε.

Από την πλευρά του ο κ. Διοικητής ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης για την πρωτοβουλία και τη βοήθεια που προσφέρθηκε, ενώ και οι δύο πλευρές υποσχέθηκαν να έχουν συχνή επαφή και συνεργασία.

Εκ του Δ.Σ.

Δωρεά της Παγγορτυνιακής Ένωσης στα Πυροσβεστικά Κλιμάκια Βυτίνας και Τροπαίων

Don't Miss

Καιρός - Μαρουσάκης: «Εξπρές» ψυχρή εισβολή από το βράδυ - Πού θα σημειωθούν βροχές

Καιρός – Μαρουσάκης: «Εξπρές» ψυχρή εισβολή από το βράδυ – Πού θα σημειωθούν βροχές

Σύντομη «ψυχρή εισβολή» η οποία θα δώσει κατά τόπους βροχοπτώσεις θα περιλαμβάνει ο καιρός το βράδυ
Σαν Σήμερα την 01 Φεβρουαρίου 2021 έχασε την ζωή του ο Ανθυποπυραγός Ζαφειρόπουλος Ιωάννης

Σαν Σήμερα την 01 Φεβρουαρίου 2021 έχασε την ζωή του ο Ανθυποπυραγός Ζαφειρόπουλος Ιωάννης

Σαν Σήμερα, την 01 Φεβρουαρίου 2021, έχασε την ζωή του