Επιστολή του Αντιστρατήγου Π.Σ. Μάριου Σαβ. Αποστολίδη, Υπαρχηγού Π.Σ., λόγω αποστρατείας.

Με απόφαση του ΚΥ.Σ.Ε.Α. αποστρατεύομαι με το βαθμό του Αντιστρατήγου Π.Σ. και αποχωρώ από τη θέση του Υπαρχηγού ύστερα από τριάντα τρία (33) χρόνια πραγματικής υπηρεσίας, η οποία ξεκίνησε το 1991 από τη Δράμα.

Αυτό που τελικά έχει σημασία είναι το ίδιο το ταξίδι, η διαδρομή και όχι ο προορισμός. Το ταξίδι ήταν όμορφο και συναρπαστικό αλλά πολλές φορές μοναχικό, δύσκολο και απαιτητικό.

Αισθάνομαι χαρούμενος και ευτυχισμένος που με τη βοήθεια του Πανάγαθου Θεού, της Παναγίας και των Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω είμαι υγιής και δυνατός και με την Θεία χάρη τους επέδειξα αφοσίωση στο καθήκον, σταθερότητα στις αρχές, τις αξίες μου και στα ιδανικά του Π.Σ., αξιοπρέπεια, συνέπεια, υπευθυνότητα, προσφορά στην κοινωνία και αγάπη και αλληλεγγύη στον άνθρωπο.

Ευχαριστώ την Πολιτική και Φυσική ηγεσία που διαχρονικά έδειξε τιμή και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και ειδικά τα τελευταία οχτώ (8) χρόνια, όπου διετέλεσα Ανώτατος Αξιωματικός ως Περιφερειακός Διοικητής, Συντονιστής Επιχειρήσεων και Υπαρχηγός.

Ευχαριστώ όλο το προσωπικό του Π.Σ. επιδοκιμάζοντας τη σκληρή προσπάθεια που καταβάλλετε, τον επαγγελματισμό, την εργατικότητα, το φιλότιμο και προτρέποντας σας να εξακολουθήσετε να υπηρετείτε το Π.Σ. με πίστη και αφοσίωση.

Ιδιαίτερο ευχαριστώ στους άξιους και καλούς άμεσους συνεργάτες μου.

Ευχαριστώ τις Θρησκευτικές, Πολιτικές, Δικαστικές και Στρατιωτικές Αρχές, καθώς και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. και τους πολίτες για την άψογη συνεργασία και για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπο μου όλα αυτά τα χρόνια.

Θέλω να αποδώσω για άλλη μια φορά ελάχιστο φόρο τιμής στους ήρωες συναδέλφους που έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος προκειμένου να προστατέψουν τη ζωή, την περιουσία των πολιτών και του Κράτους και το περιβάλλον.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σύζυγο μου και τα παιδιά μου για την κατανόηση, τη στήριξη και τη συμπαράσταση τους.

Καλή επιτυχία και δύναμη στη νέα Ηγεσία του Π.Σ. και τους νεοπροαχθέντες συναδέλφους.

Τελειώνοντας, εύχομαι ολόψυχα ξεχωριστά στον καθένα και στις οικογένειες σας υγεία, ευτυχία και ευόδωση των στόχων σας.

Μάριος Σαβ. Αποστολίδης

Αντιστράτηγος Π.Σ.

bloko.gr