Στους εορτασμούς της Υπαπαντής Κυρίου στη Καλαμάτα η Μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος.

Παρουσία του Συντονιστή Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων Υποστράτηγου Δημήτριου Γεωργανά ως εκπροσώπου του Πυροσβεστικού Σώματος ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί της Πολιούχου Καλαμάτας Παναγίας Υπαπαντής.

Τον Υποστράτηγο κ. Γεωργανά συνόδευαν στους εορτασμούς ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου Αρχιπύραρχος Ιωάννης Δαληβίγκας, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μεσσηνίας Πύραρχος Αθανάσιος Κατσαφάδος, ο Διοικητής Π.Υ Καλαμάτας Αντιπύραρχος Παναγιώτης Παπανικολάου καθώς και στελέχη του Π.Σ.

Τις εντυπώσεις έκλεψε για άλλη μια φορά η Φιλαρμονική του Πυροσβεστικού Σώματος η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια της Λιτανείας της Ιεράς Εικόνας παιάνιζε εορταστικά εμβατήρια.

Κέιμενο, Φωτογραφίες: Θάνος Χουλιάρας

Στους εορτασμούς της Υπαπαντής Κυρίου στη Καλαμάτα η Μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος Στους εορτασμούς της Υπαπαντής Κυρίου στη Καλαμάτα η Μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος Στους εορτασμούς της Υπαπαντής Κυρίου στη Καλαμάτα η Μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος Στους εορτασμούς της Υπαπαντής Κυρίου στη Καλαμάτα η Μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος Στους εορτασμούς της Υπαπαντής Κυρίου στη Καλαμάτα η Μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος Στους εορτασμούς της Υπαπαντής Κυρίου στη Καλαμάτα η Μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος Στους εορτασμούς της Υπαπαντής Κυρίου στη Καλαμάτα η Μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος Στους εορτασμούς της Υπαπαντής Κυρίου στη Καλαμάτα η Μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος