Φασκομηλιά Ηλείας: Δύο πυρκαγιές αναστάτωσαν τη Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σε δυο περιπτώσεις το κάψιμο υπολειμμάτων καλλιεργειών ήταν η αιτία να προκληθεί μικρής έκτασης πυρκαγιά σε δυο διαφορετικά σημεία του οικισμού της Φασκομηλιάς στη Δ.Ε Φιγαλείας μέσα σε 24 ώρες.

Για το 1ο συμβάν ενημερώθηκε το Π.Κ Κρεστένων τη Παρασκευή 29/3 αργά το απόγευμα από κάτοικο της περιοχής καθώς η φωτιά που είχαν βάλει για καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών ξέφυγε από τον έλεγχο. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 4 οχήματα με 8 άνδρες προς το σημείο.

Για το 2ο συμβάν ενημερώθηκε το Π.Κ Κρεστένων το Σάββατο 30/3 το πρωί επίσης από κάτοικο καθώς και σε αυτή τη περίπτωση η φωτιά ξέφυγε από τον έλεγχο και πέρασε σε καλαμιώνες. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 3 οχήματα με 7 άνδρες προς το σημείο.

Και στις δυο περιπτώσεις συνέδραμε επίσης 1 πυροσβεστικό όχημα της Δ.Ε Φιγαλείας με 2 εθελοντές ενώ στα σημεία των πυρκαγιών βρέθηκαν ο Προϊστάμενος του Π.Κ Κρεστένων Υποπυραγός Κώστας Δρακόπουλος καθώς και ο αναπληρωτής προϊστάμενος Ανθυποπυραγός Ανδρέας Αρτζανίδης όπως επίσης και η πολιτική προστασία του δήμου Ζαχάρως-Φιγαλείας.

Φασκομηλιά Ηλείας: Δύο πυρκαγιές αναστάτωσαν τη Πυροσβεστική Υπηρεσία

Φασκομηλιά Ηλείας: Δύο πυρκαγιές αναστάτωσαν τη Πυροσβεστική Υπηρεσία