Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Μεσσηνία, Λακωνία, Φωκίδα, Αργολίδα, Αττική, Αχαΐα, Κορινθία, Θεσσαλονίκη και Μαγνησία.

Συνελήφθη χθες, 01 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καλαμάτας, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς εντός αγροτοδασικής έκτασης, στη Δ.Ε. Πεταλίδι, της Τ.Κ. Νερόμυλου, του δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Συνελήφθη σήμερα, 02 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Γαργαλιάνων, ημεδαπή, ως υπαίτια πρόκλησης πυρκαγιάς σε δασική έκταση, στην περιοχή Αρβανιτάκι, της Δ.Ε. Κυπαρισσίας, του δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας. Στην ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Συνελήφθη χθες, 01 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Σπάρτης, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς εντός αγροτοδασικής έκτασης, στη θέση Άγιος Νεκτάριος, στην Τ.Κ. Χρυσάφων, του δήμου Σπάρτης Λακωνίας. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Συνελήφθη σήμερα, 02 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Άμφισσας, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε χαμηλή βλάστηση, στην Τ.Κ. Πυράς, του δήμου Δελφών Φωκίδας. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Συνελήφθη σήμερα, 02 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ναυπλίου, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε χαμηλή βλάστηση, στην Τ.Κ. Αδάμι, του δήμου Επιδαύρου Αργολίδας. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Συνελήφθη σήμερα, 02 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μαρκοπούλου, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε χαμηλή βλάστηση, στην περιοχή Πόρτο Ράφτη, του δήμου Μαρκοπούλου – Μεσογαίας Αττικής. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, χθες, 01 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του 9ου Π.Σ. Αθηνών, σε ημεδαπή, η οποία δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Δ.Κ. Σταμάτας, του δήμου Διονύσου Αττικής.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, χθες, 01 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αιγίου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Γρηγόρης, του δήμου Αιγιαλείας Αχαΐας.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, χθες, 01 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Μοιραίικα, του δήμου Πατρών Αχαΐας.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, χθες, 01 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Σικυώνος, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Χελυδόρι, του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Κορινθίας.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα, 02 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του 6ου Π.Σ. Θεσσαλονίκης, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης χαμηλής βλάστησης, στην αγροτική περιοχή της Σίνδου, του δήμου Δέλτα Θεσσαλονίκης.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα, 02 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Βόλου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, στη θέση «Κίσσος», του δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου Μαγνησίας.