Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η Έκθεση InterAigis που διοργανώθηκε στις 11 με 13 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και ανέδειξε σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις για τον ευρύτερο τομέα της Πυρασφάλειας και του Safety, της Πολιτικής Προστασίας αλλά και γενικότερα του εξοπλισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η έκθεση που είχε διεθνή χαρακτήρα έχοντας ως τιμώμενη χώρα την Πολωνία και αποτέλεσε ιδανική ευκαιρία για πολλούς εκθέτες να παρουσιάσουν προϊόντα και υπηρεσίες από τη συγκεκριμένη αγορά σε ένα μεγάλο όγκο επαγγελματιών επισκεπτών που προέρχονταν από το δυναμικό των σωμάτων ασφάλειας, στελέχη οργανισμών δημόσιας διοίκησης και τοπικής αυτοδιοίκησης, επαγγελματίες από τεχνικά και μελετητικά γραφεία, εθελοντικές ομάδες καθώς και επαγγελματίες από εταιρίες που υλοποιούν έργα και προμηθεύουν λύσεις πυρασφάλειας και πολιτικής προστασίας.

Η έκθεση – όπου το Security Manager ήταν χορηγός επικοινωνίας – έγινε σε μια ιδιαίτερα κομβική περίοδο, υπό το βάρος των δυσμενών επιπτώσεων της κλιματικής κρίσης, αναδεικνύοντας τα ζητήματα της Πολιτικής Προστασίας, ως προτεραιότητα, τόσο της πολιτείας όσο και της κοινωνίας μας, κάτι που άλλωστε αποτυπώθηκε και στις παράλληλες συνεδριακές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Αξιοποιώντας την αιχμή της τεχνολογίας η εταιρία ZARIFOPOULOS αναπτύσσει μεταξύ πολλών άλλων λύσεων, και ολοκληρωμένες προτάσεις για έγκαιρη ανίχνευση πυρκαγιάς.

Τα φωτιστικά ασφάλειας και τα συστήματα πυρανίχνευσης που κατασκευάζει και εξάγει σε όλο το κόσμο η Olympia Electronics, κέρδισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Για την NSC Hellas ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να αναδείξει τις πιστοποιημένες λύσεις στον τομέα αναγγελιών κινδύνου για έκτακτες ανάγκες αλλά και τα συστήματα πυρανίχνευσης που διαθέτει.

Η απολυτή πηγή εξοπλισμού υψηλής ποιότητας, για τη διαχείριση εκτάκτων καταστάσεων από επαγγελματίες είναι η Drager, κάτι που απέδειξε και από τη συμμετοχή της στην έκθεση.

H SATWAYS είχε την ευκαιρία παρουσιάσει στους επισκέπτες ολοκληρωμένες πλατφόρμες διαχείρισης δημόσιας ασφάλειας, πολιτικής προστασίας και προστασίας κρίσιμων υποδομών.

H FirePro με τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της Boos, Firex και Watcher, φιλοξένησαν πολλούς επαγγελματίες το περίπτερο τους παρουσιάζοντας τους λύσεις κατάσβεσης για πολλές εγκαταστάσεις.

Άκρως εντυπωσιακά τα οχήματα για τη διαχείριση εκτάκτων καταστάσεων που διαθέτει και παρουσίασε η GRGENESIS

Τον κλάδο των DRONES που αξιοποιούνται για εφαρμογές ασφάλειας και πολιτικής προστασίας εκπροσώπησε η εταιρεία Drone House

Μια μεγάλη γκάμα λύσεων για εφαρμογές Πολιτικής Προστασίας είδαμε στο περίπτερο της εταιρίας IDATOR.

Κείμενο securitymanager.gr – φωτο firefightingreece.gr

InterAigis 2024 – H Πυρασφάλεια και Πολιτική Προστασία στο επίκεντρο InterAigis 2024 – H Πυρασφάλεια και Πολιτική Προστασία στο επίκεντρο InterAigis 2024 – H Πυρασφάλεια και Πολιτική Προστασία στο επίκεντρο InterAigis 2024 – H Πυρασφάλεια και Πολιτική Προστασία στο επίκεντρο InterAigis 2024 – H Πυρασφάλεια και Πολιτική Προστασία στο επίκεντρο InterAigis 2024 – H Πυρασφάλεια και Πολιτική Προστασία στο επίκεντρο InterAigis 2024 – H Πυρασφάλεια και Πολιτική Προστασία στο επίκεντρο InterAigis 2024 – H Πυρασφάλεια και Πολιτική Προστασία στο επίκεντρο InterAigis 2024 – H Πυρασφάλεια και Πολιτική Προστασία στο επίκεντρο InterAigis 2024 – H Πυρασφάλεια και Πολιτική Προστασία στο επίκεντρο InterAigis 2024 – H Πυρασφάλεια και Πολιτική Προστασία στο επίκεντρο InterAigis 2024 – H Πυρασφάλεια και Πολιτική Προστασία στο επίκεντρο InterAigis 2024 – H Πυρασφάλεια και Πολιτική Προστασία στο επίκεντρο