Στα ύψη θα φτάσει ο υδράργυρος τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τη νέα πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό.

Από την Κυριακή και έπειτα, σύμφωνα με την πρόγνωση του γνωστού μετεωρολόγου, το σκηνικό του καιρού θα θυμίζει Αύγουστο και οι θερμοκρασίες για τουλάχιστον τέσσερις ημέρες θα κυμαίνονται στους 35 βαθμούς Κελσίου. Μάλιστα η Δευτέρα και η Τρίτη, θα είναι οι πιο ζεστές ημέρες με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Όπως διακρίνεται και στο γράφημα που ανάρτησε στο Facebook, ο Σάκης Αρναούτογλου εκτιμά ότι η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει από την Παρασκευή σχεδόν σε όλη τη χώρα. Παράλληλα, αναφέρει ότι στη δυτική και τη νότια ηπειρωτική Ελλάδα όπως στην Αττική και την Κρήτη, η θερμοκρασία μακριά από τη θάλασσα θα είναι 2 με 3 βαθμούς πάνω.

Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τις επόμενες ημέρες
«Μετά τις 30 Μαΐου περιορίζεται σημαντικά η αστάθεια στα ηπειρωτικά και η χώρα εισέρχεται σε φάση σταδιακής και κατά τόπους αισθητής ανόδου της θερμοκρασίας. Παρακαλώ κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση και διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση για να υπολογίστε τη θερμοκρασία στην περιοχή σας καθώς αυτή θα διαφέρει από τόπο σε τόπο! Για ότι νεότερο θα υπάρξει φυσικά ενημέρωση από τη σελίδα μου! Καλημέρα σε όλες και σε όλους. Με εκτίμηση, Σάκης Αρναούτογλου», αναφέρει μεταξύ άλλψν ο μετεωρολόγος.